GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vad har Anna Tenje gjort för oss pensionärer?

Insändare • Publicerad 26 oktober 2022
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Växjöpolitikern Anna Tenje (M) är ny äldre- och socialförsäkringsminister i regeringen.
Växjöpolitikern Anna Tenje (M) är ny äldre- och socialförsäkringsminister i regeringen.Foto: Oscar Appelgren

Det är med stor förvåning man kan se att Anna Tenje har blivit äldre- och socialförsäkringsminister. En fråga till Anna: Vad har du gjort för oss pensionärer här i Växjö kommun? Du har väl aldrig tyckt om oss pensionärer, tvärtom. Nu ska du basa över hela Sveriges pensionärer. Det tycker vi rimmar dåligt. Vi har aldrig skrivit någon insändare förut men någon gång måste man reagera på detta.

Två fattigpensionärer

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.