GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vägunderhållet är under all kritik

Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Lyssnade på tv och fick höra hur nöjd Tomas Eneroth är med satsningarna på vägunderhållet. Du borde skämmas i stället över hur vägnätet underhålles. Under mer än 20 år har det blivit allt mindre underhåll. Det är spårigt och flera centimeter djupa spår med vatten så fort det regnar med följd att vattenplaning utgör en stor fara även för den rutinerade bilisten. Ojämnheter och asfaltshål i beläggningen som inte lagas. Du pratar om järnvägstransporter mellan Stockholm–Göteborg. Det är 2021 nu, inte 1900-tal. Och vi som bor på landsbygden, räkna inte med oss i nästa års val.

Owe Gustavsson

Owe Gustavsson håller inte med Tomas Eneroth vad det gäller vägunderhållet i Sverige.
Owe Gustavsson håller inte med Tomas Eneroth vad det gäller vägunderhållet i Sverige.
Foto: Fredrik Sandberg/TT

"Det är spårigt och flera centimeter djupa spår med vatten så fort det regnar med följd att vattenplaning utgör en stor fara även för den rutinerade bilisten."

Läs mer