GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vart tog Arabygatan vägen?

Insändare • Publicerad 21 juli 2022
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

En gång, för länge sedan, skulle Arabygatan fortsätta ut mot Hovs Haga. Det tog dock stopp i en 90 graders böj, då den mötte Fritidsvägen. I dag, då det nästan är fullt utbyggt på nya Hovs Haga, samtidigt som Hovs Haga centrum fylls på med massor av lägenheter, är trafikbelastningen jättehög morgon och kväll på Kungsgårdsvägen. Omkring hälften av den trafiken svänger av upp på Fritidsvägen för att nå fram till starten av Arabygatan. Det är mycket trafik som kunde haft enklare körväg ifall Arabygatans förlängning hade genomförts. Kanske dags att utföra detta projekt nu?

Enus Dnartske

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.