GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Vi sitter i samma båt

Med önskan om ett 2022 där det goda, fria och lustfyllda livet kommer tillbaka.
Insändare • Publicerad fredag 06:00
Detta är en insändare i Smålandsposten. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Foto: Johan Nilsson/TT

Jag är orolig för mina älskade som inte har tagit vaccin, tänk om de blir allvarligt sjuka. Jag är orolig för mina älskade som har tagit vaccin, tänk om de får vaccinskador.

Jag tror att införandet av kontrollsystem såsom vaccinpass och uppdelning av människor är mycket farligare för oss, vår framtid och vårt öppna fria samhälle än detta virus.

Låt oss inte bli uppdelade i två grupper med misstro och hat emellan oss. Låt oss rida ut den här stormen tillsammans genom medmänsklighet, ödmjukhet och kärlek.

Vi sitter i samma båt, låt den inte kantra.

Anne

Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.