Annons
Nyheter

110 procent buskis

I dag intar bland andra Stefan Gerhardsson Växjö teaters scen. Vad den före detta ena halvan av Stefan och Krister kommer att bjuda på i föreställningen 110 % buskis kan ni kanske gissa. Men vad är de övriga tio procenten?
Nyheter • Publicerad 27 oktober 2012
110 % buskis, med Stefan Gerhardsson längst till höger.
110 % buskis, med Stefan Gerhardsson längst till höger.Foto: 

Stefan Gerhardsson har hållit på med buskis i 31 år. Det är det enda han kan, som han själv säger. Tillsammans med Håkan Runevad, Bertil Schough och Jörgen Mörnbäck har han turnérat med 110 % buskis sedan september. Det har varit slutsålda föreställningar och extraföreställningar. Publiken har sagt till Stefan att det är den bästa buskis de sett.

– Det är buskis helt enkelt, och så bidrar Jörgen med imitationer, det är han som får stå för de där tio procenten. Det enda som inte är med i föreställningen är tjejer och dans. Vi klär visserligen ut oss till käringar, men vill man se snygga ben, har man kommit fel, säger Stefan.

Annons

Han tycker att det viktiga är att publiken får sig ett rejält skratt varannan minut.

– Och vad fan sedan kallar det spelar ingen roll.

Att han fortfarande förknippas med Stefan och Krister har han inga problem med.

– Folk säger till mig "vad gammal du blivit". Men det är för att de ser 15 år gamla repriser. Då åldras man snabbt.

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons