Annons
Nyheter

En gång i Phuket

En romantisk komedi om att göra upp med sitt gamla jag och finna sig själv, som utspelar sig på en paradisstrand, visst borde det fungera? Men nej, En gång i Phuket är platt, förutsägbar och allra värst, väldigt sällan rolig.
Nyheter • Publicerad 3 februari 2012
Jenny Skavlan och Peter Magnusson.
Jenny Skavlan och Peter Magnusson.Foto: Foto: Patrick Brown/Nordisk Film

Jobbcoachen Sven (Peter Magnusson) är less på sitt liv. Påhejad av möten med den utlevande Gitte (Jenny Skavlan) och den präktiga Anja (Susanne Thorson) bryter han mönstret, säger upp sig och drar till Thailand för att förverkliga sin dröm om att skriva en bok om den krisande mannen. De båda kvinnorna råkar vara på samma beach. Förvecklingar, givetvis, för vem ska han välja?

Peter Magnusson, som klarar sig bäst av aktörerna med några fungerande scener, har skrivit ett väldigt slarvigt och klichéfyllt manus, som drar mer åt fantasilös fars än komedi. Det enda som man inte slarvat med är valet av musik, men det räcker ju inte.

Annons

Jonas Henningsson

Genre: Romantisk komedi

En gång i Phuket

Regi: Staffan Lindberg

Med bland andra: Peter Magnusson, Susanne Thorson, Jenny Skavlan.

Visas på Filmstaden

Betyg: 2

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons