Annons
Nyheter

The presidents of the United States of America: Kudos to you!

Lättsamheten och glädjen lyser igenom och för att vara ett band som i stort sett går på sparlåga med några ströspelningar här och där när schemat tillåter är det riktigt imponerande.
Nyheter • Publicerad 19 februari 2014
Foto: 

The Presidents of the United States of America är inte bara olika människor som handskas lite väl vårdslöst med sanningen genom att säga jag hade inte sex med den där kvinnan eller går till val med falska löften om att stänga Guantanamo, utan det kan också handla om ett band från Seattle som producerar skeva och charmigt knepiga rocklåtar. Kudos to you!, som är gruppens sjunde platta, sattes lustfyllt ihop utan några tankar på att erövra världen. Lättsamheten och glädjen lyser igenom och för att vara ett band som i stort sett går på sparlåga med några ströspelningar här och där när schemat tillåter är det riktigt imponerande.

KLAS LUNDGREN

The presidents of the United States of America

Kudos to you!

(Border Music)

Betyg: 3/5

Titta också på Youtube: 65 Outrageous Lies by President Obama.

Marie Fransson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons