Annons

Bianca Ingrosso lämnar "Talang"

Tv • Publicerad 11 mars 2022
Bianca Ingrosso gör sin sista insats som jurymedlem i den pågående säsongen av TV4:s "Talang". Arkivbild.
Bianca Ingrosso gör sin sista insats som jurymedlem i den pågående säsongen av TV4:s "Talang". Arkivbild.Foto: Jonas Ekströmer/TT

Bianca Ingrosso gör sin sista insats som jurymedlem i den pågående säsongen av TV4:s "Talang", skriver hon på Instagram.

"Jag kommer komma med lite tråkiga nyheter nu. Det är nämligen min sista säsong med Talang nu. Jag har valt att fokusera lite på annat på grund av tidsbrist, men hörni – det har varit otroliga år", skriver hon i inlägget.

Annons

Bianca Ingrosso har varit en del av juryn sedan januari 2018 – och i inlägget öppnar hon också för att hon kanske kommer tillbaka till programmet i framtiden.

I december meddelade Ingrosso att hon lämnar långköraren "Wahlgrens värld" – och satsar på ett eget tv-program på Discovery+.

Det nya programmet, med än så länge okänd namn, ska sändas hösten 2022.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons