Annons

Bilist anklagas för skådespelares död

Nöje • Publicerad 2 augusti 2023
Treat Williams omkom i en mc-olycka den 12 juni. Nu ställs en bilist inför rätta, misstänkt för att ha orsakat skådespelarens död. Arkivbild.
Treat Williams omkom i en mc-olycka den 12 juni. Nu ställs en bilist inför rätta, misstänkt för att ha orsakat skådespelarens död. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP-TT

En 35-årig man, som misstänks ha orsakat skådespelaren Treat Williams död i en trafikolycka, anklagas nu för grov vårdslöshet i samband med olyckan, skriver Deadline.

Treat Williams körde med sin motorcykel i Vermont i USA när kollisionen med mannens bil skedde. Williams bar hjälm men fick livshotande skador och dödförklarades på ett närliggande sjukhus.

Annons

Bilföraren anmälde sig senare frivilligt till polisen. Han uppges ha orsakat olyckan när han gjorde en vänstersväng in till en parkeringsplats. Han skar därmed av Williams körväg och i kollisionen med bilen slungades Williams av motorcykeln.

Williams, som blev 71 år, är mest känd för sin roll som den skönsjungande hippien George Berger i Milos Formans filmatisering av musikalen "Hair"

Rättegången är planerad att inledas den 25 september.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons