Annons

Bloom i filmatiserad Maggie O'Farrell-bok

Film • Publicerad 6 april 2023
Orlando Bloom producerar och spelar i en film baserad på en Maggie O'Farrell-bok. Arkivbild.
Orlando Bloom producerar och spelar i en film baserad på en Maggie O'Farrell-bok. Arkivbild.Foto: Richard Shotwell/AP/TT

Skådespelaren Orlando Bloom ska spela en amerikansk lingvist i en film baserad på Maggie O'Farrells bok "Det måste vara här", skriver Deadline. Stjärnan från bland annat "Pirates of the Caribbean" och "Sagan om ringen"-filmerna producerar dessutom filmen för Amazon.

Berättelsen kretsar kring den forna New York-bon Daniel Sullivan som slagit sig ned på den irländska landsbygden med sin fru Claudette, en firad före detta filmstjärna. Men en kvinna som han förlorade kontakten med för 20 år sedan skakar om hans tillvaro.

Boken är inte den enda av Maggie O'Farrell som nu filmatiseras – hennes "Hamnet" ska också hamna på filmduken i regi av Chloé Zhao.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons