Annons

Carola och Måns Zelmerlöw i uppesittarkväll

Tv • Publicerad 5 december 2022
Måns Zelmerlöv och Carola är två av artisterna som medverkar i Bingolottos uppesittarkväll i TV4. Arkivbild.
Måns Zelmerlöv och Carola är två av artisterna som medverkar i Bingolottos uppesittarkväll i TV4. Arkivbild.Foto: Mikael Fritzon / TT

Carola, Måns Zelmerlöv och Sanna Nielsen är några av artisterna som gästar årets upplaga av Bingolottos uppesittarkväll i TV4 den 23 december.

"Vi befinner oss i en orolig tid och med en värld innehållande krig, inflation och ökade hushållskostnader. Då känns det mer än bra att kunna erbjuda en kväll där familj, släkt och vänner samlas och umgås tillsammans med Uppesittaren", säger Hans Sahlin, vd på ideella Folkspel i ett pressmeddelande.

Annons

Uppesittarkvällen med Bingolotto har sänts i TV4 sedan 1995 och ingår sedan flera år i Nordiska museets samling över svenska traditioner.

Även Chris Kläfford, Anna Bergendahl, Tone Sekelius, Rickard Söderberg, Helene Sjöholm och Anna Stadling gästar uppesittarkvällen.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons