Annons

Cher anklagas för kidnappning av sin vuxne son

Nöje • Publicerad 28 september 2023
Cher anklagas för att ha kidnappat sin 47-årige son. Arkivbild.
Cher anklagas för att ha kidnappat sin 47-årige son. Arkivbild.Foto: Evan Agostini/AP/TT

Cher anklagas av sin son Elijah Allmans fru för att ha anlitat fyra män som ska ha fört bort sonen från ett hotellrum i New York där han och hustrun Marie Angela King vistades.

Enligt domstolshandlingarna, som Rolling Stone har tillgång till, ska hustrun och Elijah Allman ha separerat 2021. Men i november 2022 återförenades paret för att försöka blåsa liv i förhållandet igen. Tolv dagar senare stormades deras hotellrum av fyra okända män och Elijah Allman, 47, fördes bort.

Annons

Marie Angela King skriver att hon inte har någon aning om var hennes make nu vistas, men att hon har fått veta att han är på någon slags institution och inte har tillgång till sin telefon.

Allman har varit öppen om att han har kämpat med ett drogberonde och han och Chers förhållande har i perioder varit ansträngt.

Cher har inte kommenterat anklagelserna.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons