Annons

Då släpps Lana Del Reys ljudbok

Musik • Publicerad 10 juli 2020
Lana Del Rey debuterar som poet. Arkivbild.
Lana Del Rey debuterar som poet. Arkivbild.Foto: Mark Von Holden/AP/TT

Den skulle egentligen ha kommit i januari. Lana Del Reys poesidebut har dock försenats gång på gång men nu är ett utgivningsdatum till slut spikat.

"Violet bent backwards over the grass" kommer att släppas som digital ljudbok den 28 juli men den som vill ha en lp eller cd får vänta till oktober, skriver Rolling Stone. Den inbundna poesiboken ges ut den 29 september.

Annons

Hälften av intäkterna från Lana Del Reys poesi ska till Navajo water project, som jobbar för att människor som lever i Navajoreservatet i USA ska få tillgång till rinnande vatten.

Lana Del Rey gav i fjol ut albumet "Norman fucking Rockwell" som hyllades som årets bästa av den inflytelserika musiksajten Pitchfork. Hon har tidigare sagt att uppföljaren, som väntas få titeln "Chemtrails over the country club", ska släppas efter sommaren.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons