Annons

Depps nya film får premiär på franska Netflix

Film • Publicerad 10 juli 2022
Skådespelaren Johnny Depp efter rättegången mot exfrun Amber Heard. Depp är snart aktuell i huvudrollen med "La Favorite", en ny film av den franska regissören Maïwenn. Arkivbild.
Skådespelaren Johnny Depp efter rättegången mot exfrun Amber Heard. Depp är snart aktuell i huvudrollen med "La Favorite", en ny film av den franska regissören Maïwenn. Arkivbild.Foto: Craig Hudson/AP/TT

Johnny Depp återvänder snart till filmvärlden efter att ha vunnit det uppmärksammade förtalsmålet mot ex-frun Amber Heard. Netflix Frankrike har köpt in den franskproducerade "La Favorite", som spelas in över sommaren, och som kommer att bli tillgänglig för strömning efter att filmen blivit färdig med sin period på biograferna.

Strömningstjänsten äger inte rättigheterna för att visa filmen utanför Frankrike. Det skriver The Independent.

"La Favorite" är regisserad av Maïwenn, som tidigare gjort "Polis" (2011) och "Förförd" (2015). Johnny Depp spelar den franske kungen Louis XV. Regissören Maïwenn spelar även med i filmen som Jeanne du Barry, kungens sista älskarinna.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons