Annons

Dotter: "Självförtroendet har vacklat"

Dotter var en av Melodifestivalens stora favoriter – men skadade nacken inför finalveckan och hamnade slutligen på en fjärdeplats.
Melodifestivalen • Publicerad 13 mars 2021
Dotter var en av favoriterna inför Melodifestivalen, men slutade på en fjärdeplats i tävlingen.
Dotter var en av favoriterna inför Melodifestivalen, men slutade på en fjärdeplats i tävlingen.Foto: Henrik Montgomery/TT

– Jag hade jättesvårt att fokusera på vad jag skulle göra. I dag var första dagen som jag kände "Nu känner jag mig hemma igen". Mitt självförtroende har nog vacklat lite, säger hon efter finalen.

Det var under en repetition på måndagen som en rörelse gick snett – och Johanna "Dotter" Jansson tvingades stundvis repetera med nackkrage. Men efter smärtstillande, massage och "healing på distans" från Johanna Janssons mamma, blev det bättre till finalsändningen.

Annons

Liksom förra året slutade hon en placering under The Mamas.

– En poäng från The Mamas igen, säger Johanna Jansson under presskonferensen.

TT: Finns det någon besvikelse i resultatet?

– Det är klart att jag hade sett fram emot "Dotterdam", men jag är jättenöjd. Jag har använt Mello som ett skyltfönster för min musik, att komma fyra var grymt, säger hon.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons