Annons

George R.R. Martin förvarnar "GOT"-fans

Tv • Publicerad 9 juli 2022
Författaren George R.R. Martin.
Författaren George R.R. Martin.Foto: Pontus Lundahl/TT

Författaren George R.R. Martin jobbar på den sjätte och sjunde delen i romanserien "A song of Ice and Fire", vars tidigare installationer legat till grund för HBO:s populära tv-serie "Game of thrones".

Martin har nu via sin hemsida berättat att de nya böckerna "rör sig länge och längre bort" från händelserna som skildras i tv-serien. De nya delarna i bokserien har titlarna "The winds of winter" och "A dream of spring".

Annons

"Jag skriver, jag skriver om, jag omstrukturerar, jag sliter upp allt och skriver om igen, jag går igenom dörrar som inte leder någonstans och dörrar som öppnas till underverk", skrev Martin på sin blogg.

Han förvarnade även fans för att "inte alla rollfigurer som överlevde till slutet i ’Game of thrones’ kommer att överleva till slutet av ’A song of ice and fire’, och inte alla rollfigurer som dog i ’Game of thrones’ kommer att dö."

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons