GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ed Sheeran är lycklig och romantisk på ”=”

Skivrecension • Publicerad 4 november 2021
Detta är en recension i Smålandsposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Pop

Ed Sheeran

Album: =

Bolag: Warner music

Ed Sheeran sjunger om när han friade till sin fru, om att få barn och om att han insett att det inte är att spela för 80 000 personer som gör honom lycklig, utan ”de små sakerna i livet”. Han hyllar kärleken och livet, som om det vore en romantisk komedi på “=”, och gör det till sprakande, gungande melodier som kan gå rakt in på topplistorna allihop. För det är sån musik som stjärnan Ed Sheeran skapar. Det är lätt att lyssna på och gilla, men inget som förvånar.

Musiken är snygg och välfylld, gjord för lika välfyllda arenor, maffiga ”Tides” blandas med folkpopiga ballader som ”First times”.

Visst är det klyschigt, och Sheeran uppfinner verkligen inte hjulet på ”=”, men varför göra det när hjulet han använder fungerar bra.

Anna EngströmSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.