GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

En kommersiell och monoton röra

Skivrecension • Publicerad 14 oktober 2021 • Uppdaterad 14 oktober 2021
Pop

Ray BLK – Access denied

Skivbolag: Island/Universal

I debutalbumet “Access denied” övergår Londonbaserade Ray BLK från den R&B hon tidigare skapat till mainstream-pop. Soundet påminner om artisten SZAs musik. Dessvärre en poppigare och personlighetslös version. Precis när lyssningen kommit igång avbryts den av “Lauren’s skit”, ett röstmeddelande till en otrogen pojkvän. Det som ska vara komiskt känns mest som ett misslyckat försök att göra skivan “egen”, och blir därför mer cringe än kul.

De bästa spåren bärs upp av gästartisterna, såsom Giggs i “Games” och Kaash Paige i “MIA”. Albumet avslutas med “Over you”, en tragiskt förutsägbar breakup-låt. Av alla 14 spår är det endast ett par som sticker ut. Resten känns som en kommersiell monoton röra som saknar individualitet och känsla.

Tuva LejonklouSkicka e-post
Detta är en recension i Smålandsposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.