Annons

Fansen tog farväl av Naya Rivera

Tv • Publicerad 2 augusti 2020
Naya Rivera blev 33 år. Arkivbild.
Naya Rivera blev 33 år. Arkivbild.Foto: John Shearer/AP/TT

Sörjande fans tog farväl av "Glee"-stjärnan Naya Rivera med en minnestund vid Lake Piru i Kalifornien på lördagen. Bilder från platsen visar mängder med blommor, fotografier och teckningar som hängts upp på ett stängsel.

Många fans delade också med sig av berättelser om hur Naya Rivera förändrade deras liv och gav dem mod att komma ut – tack vare sin roll som den lesbiska cheerleadern Santana Lopez i den Emmy- och Golden Globe-prisade tv-serien "Glee", skriver TMZ.

Naya Rivera försvann under en båtutflykt den 8 juli. Den 13 juli meddelade sedan polisen att hon återfunnits död. Man tror att hon räddade sin fyraårige son från att drunkna men att hon själv inte lyckades ta sig upp på båten igen efter att de badat. Sonen klarade sig utan fysiska skador.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons