GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Flora Cash har skapat det ultimata TikTok-albumet

Skivrecension • Publicerad 27 oktober 2021 • Uppdaterad 28 oktober 2021
Detta är en recension i Smålandsposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Indiepop

Flora Cash

Album: Our generation

Skivbolag: iCEA

Svensk-amerikanska duon Flora Cash är i full gång med att skörda framgångarna från Tiktok-superhiten ‘’You’re somebody else’’. I sitt senaste försök att vara ungarna på sociala medier till lags har de lyckats med något smått sensationellt – de har skapat en ny musikstil. ‘’Mumble rap’’ har varit en snackis i tio år nu, men ‘’Mumble pop’’? Det måste Flora Cash vara först i världen med.

‘’Our generation’’ är med andra ord indiepop som är så diskret, lättsmält och energilös att själva stavelserna tappas bort på den snåriga vägen från stämband till lyssnarens hörselgångar. Ett perfekt recept för fortsatt speltid på TikTok, där urvattnade uttryck trumfar allt. En ändamålsenlig fullträff och musikalisk flopp på en och samma gång.

Alexander ForslundSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.