GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Förorättade gengångarflickor får vi aldrig nog av

”Tunnelflickornas förbannelse” är en habil, stundtals lite repetitiv, spökhistoria som knyter ihop då, sedan och nu.

När Sanna och hennes föräldrar flyttar till mammans barndomsbygd är det mycket som inte är så kul: att prata skånska, att inte känna någon i klassen, att sakna sin bästis. Dessutom börjar Sanna drömma mardrömmar. Redan på boktiteln kan man ju förstå att det är någon skit på gång. I ett spännande mysterium leder en ledtråd till en annan för Sanna och hennes nya kompis och kompanjon Erik. Många obehagliga scener, ångestfyllda skrik från underjorden och ett bibelord blir det.

Spänningsroman

Tunnelflickornas förbannelse

Författare: Eva Hildén
Förlag: B. Wahlströms

”Tunnelflickornas förbannelse” är en habil, stundtals lite repetitiv, spökhistoria som knyter ihop då, sedan och nu. Vänskapen mellan Sanna och Erik hade kunnat få ta mer plats, och vissa väl crazy detaljer hade kunnat slopas. Förorättade gengångarflickor får vi dock aldrig nog av.

Läs mer