GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Guldkorn finns – men Drake borde låtit mer låta som avslutningen

Skivrecension • Publicerad 22 juni 2022 • Uppdaterad 30 juni 2022
Detta är en recension i Smålandsposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Hiphop/pop

Drake

Album: Honestly, nevermind

Skivbolag: OVO/Republic

Drake överraskar fansen med att släppa ett sjunde album, bara nio månader efter sitt senaste. Tidigare har rapparens musik influerats mycket av grime, afropop och dancehall. I “Honestly, nevermind” har han plötsligt övergått till techno-house. Vissa låtar är mer avslappnade och känslosamma, medan andra är klassiska klubbhits. Exempelvis “Massive”, en härlig danslåt som kastar lyssnaren tillbaka till 2010-talets dansgolvs-house. Det finns helt klart guldkorn här, men som helhet är det för repetitivt. Inget sticker ut tillräckligt, samma beats och banala texter gör att låtarna flyter ihop. Inte förrän i det allra sista spåret bjuder rapparen på den energi som saknas. Kanske borde hela “Honestly, nevermind” låtit mer som avslutningen.

Tuva LejonklouSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.