Annons

Helena af Sandeberg i ny serie om barnlängtan

Tv • Publicerad 9 mars 2022
Helena af Sandeberg spelar en trebarnsmamma som har tappat bort sig själv i serien "Meningen med livet". Arkivbild.
Helena af Sandeberg spelar en trebarnsmamma som har tappat bort sig själv i serien "Meningen med livet". Arkivbild.Foto: Christine Olsson/TT

En syster vill inget hellre än att bli med barn. Den andra har tre ungar och vantrivs med livet. Så ser premissen ut i Viaplays nya originalserie "Meningen med livet" där Celie Sparre och Helena af Sandeberg spelar systrarna.

Skaparna bakom serien, Maria Nygren och Tove Eriksen Hillblom, har utgått från sina egna liv och resultatet beskrivs som "en varm, men samtidigt mörk, humoristisk dramakomedi."

Annons

"Det är så varmt berättat, om systerskap, familjeband, längtan efter barn, kärlek och sökandet efter vilket liv man vill leva. För det är ju inte alltid så lätt att veta", säger Celie Sparre i ett pressmeddelande.

Medverkar gör även Ulf Stenberg, Hannes Fohlin, Chatarina Larsson och Göran Ragnerstam.

Premiären är planerad till hösten 2022 på Viaplay.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons