GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Imbruglia tillbaka med sommar och självförtroende i rösten

Skivrecension • Publicerad 29 september 2021 • Uppdaterad 30 september 2021
Foto: 1.15.1-21H
Pop

Natalie Imbruglia

Album: Firebird

Skivbolag: BMG

Med en rejäl och långvarig skrivkramp i bagaget är australiensiskan tillbaka med både sommar och självförtroende i rösten – det var 1997 som hon fick en oväntad megahit med ”Torn”, och borträknat en coverskiva 2015 kom hennes senaste album 2009. Hennes poplåtar kan lika gärna dra åt synt som rock eller country. Det finns pärlor som dramapoppiga ”Build it bettter”, ”Nothing missing” som återupplivar nittiotals-Natalie och ”Not sorry” som kunde varit Taylor Swifts.

För den som är sugen på ett peppigt gympapass finns åttiotalspastischen ”Maybe it’s great” (skriven ihop med The Strokes Albert Hammond). Men överlag är soundet väl mycket 90-tal och skulle vunnit på större variation, särskilt som skivan är onödigt lång och sackar mot slutet.

Bella StenbergSkicka e-post
Detta är en recension i Smålandsposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.