GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Inget uns av självömkan i Diana Ross tjugofemte studioalbum

Skivrecension • Publicerad 12 november 2021
Detta är en recension i Smålandsposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Soul

Diana Ross

Album: Thank you

Skivbolag: Decca

Efter nästan ett sekel som artist är det givet att Diana Ross röst inte kommer att låta likadant. Det här är 77-åringens tjugofemte studioalbum som hon skrivit tillsammans med en rad andra låtskrivare i sin hemmastudio. Även om rösten låter en aning tillborstad i singlarna, som i “All is well”, är hennes återkomst till poplandskapet utan dess like. Det finns inget uns av koketteri i det här albumet – vilket kanske är meningen. I ”Thank You ”syns ingen predikan om det personliga. Bitvis är det melodiskt starkt och smakfullt orkestrerat, men det är svårt att ta innehållet på allvar då jag hade önskat att producenterna hon jobbat med hade skruvat upp attityden i texterna mer. Det blir svårt att greppa om det här albumet hyllar eller förminskar hennes arv. Oavsett är jag glad att Diana Ross är tillbaka.

Yasmine AbdullahiSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.