GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Intensiteten och erotiken saknas i bitcoin-förvirringen

För sjunde gången återvänder vi till polisen Johan Rokka i Härnösand, men denna gång lyfter det aldrig riktigt.

Rokkas privatliv präglas av stor dramatik, samtidigt som man utreder mordet på en knarkande företagsledare med trasiga familjeförhållanden. Ett bitcoin-företag står i fokus, men storyn handlar framförallt om föräldraskap, alkohol och droger. När gör strävan efter framgång och inkomster att man tappar bort det som egentligen är viktigt?

Polisroman

När vi faller

Författare: Gabriella Ullberg Westin
Förlag: HarperCollins

Gabriella Ullberg Westin är en habil berättare, men jag kommer på mig själv med att sakna intensiteten och den explicita erotiken från hennes första deckare. När det gäller bitcoin känner jag mig mer förvirrad efter läsningen. En pedagogisk förklaring av vad det innebär att ”bryta” bitcoin hade underlättat – men det kanske egentligen säger mer om mina kunskapsluckor än om bokens kvaliteter.

Läs mer