Annons

Jada Pinkett Smith skriver sina memoarer

Nöje • Publicerad 8 oktober 2022
Jada Pinkett Smith ska skriva om sitt liv. Arkivbild.
Jada Pinkett Smith ska skriva om sitt liv. Arkivbild.Foto: Jordan Strauss

Skådespelerskan Jada Pinkett Smith ska skriva sina memoarer, om vägen till berömmelse och om sitt "komplicerade giftermål" med komikern och skådespelaren Will Smith, skriver Los Angeles Times.

Boken sägs handla om hennes svåra resa från en djup depression till personlig utveckling och firandet av "feminin kraft". Enligt förlaget Harper Collins ska den bland annat beröra Jada Pinkett Smiths uppväxt som barn till två missbrukande föräldrar, och hennes nära vänskap med rapparen Tupac Shakur. Boken ska ges ut nästa år.

Annons

Nyligen skämtade komikern Chris Rock om Jada Pinkett Smith på Oscarsgalan, då hennes make Will Smith stegade upp på scenen och gav Rock en örfil. Precis efter uppståndelsen publicerade Pinkett Smith ett skriftligt uttalande med budskapet att familjen fokuserade på att läka och att hon och Will Smith tänkte fortsätta som de gjort de senaste 28 åren – med att försöka begripa sig på livet tillsammans.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons