Annons

Jeremy Renner på premiär efter svåra olyckan

Jeremy Renner har repat sig såpass mycket efter plogbilsolyckan att han har gått på premiär – för sin egen tv-serie. Renner kom till evenemanget stödd på en käpp, skriver AP.
Nöje • Publicerad 12 april 2023
Jeremy Renner behövde pausa efter att ha poserat för fotograferna på premiärminglet.
Jeremy Renner behövde pausa efter att ha poserat för fotograferna på premiärminglet.Foto: Chris Pizzello/AP/TT

"Avengers"-stjärnan Jeremy Renner gick under tisdagskvällen på sin första premiär efter den svåra olyckan på nyårsdagen.

Han kom i sällskap av familjemedlemmar och vänner till visningen av sin egen dokumentärserie "Rennervations" på Disney+, ett tv-program där han reparerar gamla fordon till förmån för välgörenhet. Renner har även skrivit ledmotivet till serien.

Annons

Den omskrivna olyckan skedde då Jeremy Renner var ute för att ploga utanför hemmet i Nevada med sin pistmaskin, en så kallad snövessla, och fick den över sig.

Renner bröt åtta revben på 14 ställen, hade frakturer i bland annat knä, fotled, vadben, käken, ögonhålan och axeln. Ett av de skadade revbenen trängde in i levern.

– Jag valde att överleva, har han sagt i en tv-intervju med journalisten Diane Sawyer.

Under premiärkvällen var Jeremy Renner tvungen att pausa flera gånger från fotografernas kamerablixtar och vila benen. Han gav inga intervjuer, men gjorde tummen upp mot journalisterna innan han försvann in på filmvisningen.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons