Annons

Jessie J: "Känner smärta varje dag"

Musik • Publicerad 20 juni 2021
Sångerskan Jessie J har problem med rösten och har tvingats vila. Arkivbild.
Sångerskan Jessie J har problem med rösten och har tvingats vila. Arkivbild.Foto: Mark Von Holden

Hälsoproblem och smärta i halsen har tvingat sångerskan Jessie J att ta en paus från musiken. Det är i nuläget tveksamt om hon kommer att kunna sjunga vissa av sina låtar igen, som exempelvis "I want love", skriver Billboard.

"Jag har inte kunnat sjunga den alls (sedan inspelningen) på grund av smärtan. Det är så jobbigt", skriver Jessie J, eller Jessica Ellen Cornish som hon egentligen heter, själv på Instagram.

Annons

Problemen började i december 2020 när "Bang bang"-sångerskan insjuknade i Ménières sjukdom och fick läggas in på sjukhus på grund av tillfällig dövhet, yrsel och oförmåga att gå. Händelsen följdes i februari av en konstant halsbränna, som visade sig vara stora sura uppstötningar och knutor på stämbanden.

"Jag känner fortfarande smärta varje dag men efter vila och inget pratande och sjungande har knutorna smält bort. Men alla läkare jag pratar med säger att om jag sjunger, speciellt vissa sånger, kommer de att komma tillbaka", skriver Jessie J.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons