Annons

Kim Kardashian nu officiellt singel igen

Nöje • Publicerad 3 mars 2022
Kim Kardashian har förklarats juridiskt sett singel av amerikansk domstol och tagit bort efternamnet West. Arkivbild.
Kim Kardashian har förklarats juridiskt sett singel av amerikansk domstol och tagit bort efternamnet West. Arkivbild.Foto: Willy Sanjuan/AP/TT

Realitydrottningen Kim Kardashian har nu förklarats juridiskt sett singel av en amerikansk domstol och hennes skilsmässa från maken, rapparen Ye tidigare känd som Kanye West, kan ses som ett steg närmare ett avslut. Hon har även både officiellt och juridiskt tagit bort efternamnet West, skriver BBC.

Kim Kardashian, som gifte sig med Ye i maj 2014, lämnade in sina skilsmässopapper förra året och ansökte om att bli singelförklarad i december.

Beslutet nu innebär att skilsmässan delas upp i två delar där den första, den som avgör hennes juridiska namn och civilstånd, nu är löst. Den andra delen handlar om uppdelning av egendom och ekonomiska tillgångar och om vårdnaden av parets fyra gemensamma barn.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons