GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lala Lala inom poetiska ramar

Skivrecension • Publicerad 6 oktober 2021 • Uppdaterad 14 oktober 2021
Pop

Lala Lala

Album: I want the door to open

Skivbolag: Hardly art/PGM

Lillie West, känd som Lala Lala, är tillbaka med sitt tredje album i ordningen. En produktion med konceptuell och poetisk inramning, snarare än det personliga tilltal som legat till grund för föregångarna.

På ”I want the door to open” utforskas livsåskådningsteman och filosofiska frågetecken samtidigt som det atmosfäriska tillåts spilla även över på musiken. Inte på ett storslaget, dramatiskt vis, men detaljerat och stämningsfullt med inslag av blås, beats, syntar och också avskalade, akustiska sound.

Helheten är balanserad med fin känslighet och tyngd som hindrar materialet från att sväva iväg. Som tydligast blir det i spår som ”Lava”, ”Diver”, ”Prove it”, ”Beautiful directions” och ”Plates” som gästas av Ben Giddard.

Karin GrönroosSkicka e-post
Detta är en recension i Smålandsposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.