GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Lana Del Rey skiter i vad du tycker

Skivrecension • Publicerad 27 oktober 2021 • Uppdaterad 28 oktober 2021
Detta är en recension i Smålandsposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Pop

Lana Del Rey

Album: Blue Banisters

Bolag: Universal/Polydor

Två album inom loppet av ett år. I det här skivsläppet med hela 15 spår hörs en vacker sammanslagning av hela Lana Del Reys arbete det senaste decenniet. Konturerna är lösa och pianot och melankolin är en ständig röd tråd. Hon hade till en början annonserat att albumet skulle komma ut i juni och heta “Rock candy sweet”, istället har vi här en ny titel och årstid. Skivan inleds med “Text book” som är en otrolig stark öppning. Hon gör en djupdykning om hennes föräldrar och sjunger om sårens ursprung. Lyriken får mig att känna att jag är i en dröm som jag aldrig vill vakna upp ur. Det hela flyter så smidigt och visar på hennes mogenhet som låtskrivare och poet. Vemod präglar hennes låtar och hennes kreativa utflöde blir enastående. Det här är Lana Del Rey och det vackraste med henne är att hon är sig själv och fullkomligt skiter i vad du tycker.

Yasmine AbdullahiSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.