Annons

Melodifestivalen släpper fler biljetter

Musik • Publicerad 7 februari 2022
Linköping gästades av Melodifestivalturnén 2020 och kan se fram emot att göra det igen 2023. Pressbild.
Linköping gästades av Melodifestivalturnén 2020 och kan se fram emot att göra det igen 2023. Pressbild.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Melodifestivalen släpper biljetter till deltävling 2 och 3 på Avicii Arena i Stockholm samt till deltävling 4 och semifinalen, vilka liksom finalen kommer att äga rum på Friends Arena i Solna. Biljetter till de första deltävlingarna och finalen finns ute nu. Biljetter till deltävling 4 och semifinalen släpps inom kort.

"Vi är väldigt glada över att kunna släppa upp biljetter till de resterande deltävlingarna", säger Peter Uksila, projektledare för Melodifestivalen på Live Nation, i ett pressmeddelande.

Annons

Årets inställda Melodifestivalturné flyttas fram till nästa år. Samma städer som var klara för 2022 kan nu bekräftas för 2023. Turnén gästar Göteborg, Linköping, Lidköping, Örnsköldsvik och Stockholm. Köpta biljetter gäller till nästa år men går även att återlösa.

"Vi ser så mycket fram emot nästa års Melodifestivalturné runt om i landet", säger Peter Uksila.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons