GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Muna gör elektronisk Los Angeles-pop

Skivrecension • Publicerad 22 juni 2022 • Uppdaterad 30 juni 2022
Detta är en recension i Smålandsposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Pop

Muna

Album: Muna

Skivbolag: Saddest factory records/Playground

En av min favorit-singer/songwriters Phoebe Bridgers har tagit Muna under sina vackra vingar. Los Angeles-trion släpper sin tredje skiva på hennes skivbolag Saddest factory records. Det är superslimmad pop med oblygt smittande melodier och en diskret fot i neocountryn. Att de har turnerat med både Harry Styles och Kacey Musgraves känns därför helt naturligt. Muna har också jämförts med Taylor Swift, fast i mer glansiga electronicapop-kläder. Senaste skivan är mer positivt laddad än Munas två tidigare, men innehåller nog med heartbreak för att räcka över sommaren.

Avslutningen med “Loose garment” och “Shooting stars” låter som Bridgers med beats och av förklarliga skäl så bultar mitt hjärta hårdast för dem.

Fredrik SöderlundSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.