Annons

Nära miljonen såg "Lotta på Liseberg"-finalen

Tv • Publicerad 17 augusti 2021
Lotta Engberg, programledare för "Lotta på Liseberg".
Lotta Engberg, programledare för "Lotta på Liseberg".Foto: Peter Knutson/TT
Eurovisionvinnarna Måneskin uppträdde på premiären av "Lotta på Liseberg" tidigare i sommar. Arkivbild.
Eurovisionvinnarna Måneskin uppträdde på premiären av "Lotta på Liseberg" tidigare i sommar. Arkivbild.Foto: Tommy Holl/TT

Måndagens avslutningsprogram av "Lotta på Liseberg" fick de bästa tittarsiffrorna för en säsongsfinal sedan 2018, vilket speglar hela säsongens uppsving, uppger TV4 i ett pressmeddelande.

Gårdagens säsongsavslutning samlade 947 000 tittare, medan förra årets finalavsnitt sågs av 763 000.

Annons

Måndagens finalprogram gästades av GES, Anis Don Demina, Charlotte Perrelli, Newkid och Anna Bergendahl, samt ensemblen från "Mamma mia! The party".

"Ett unikt artistuppställ bjöd på en magnifik finalkväll i ett rasande tempo", säger Jonathan Nordin, exekutiv producent för programmet på TV4, i pressmeddelandet.

"Hela vägen från att Eurovisionvinnarna Måneskin valde att komma till Lisebergspremiären så har både artister, publik och Lotta Engberg visat en imponerande allsångsglädje", säger Nordin, som tror att det har "synts genom tv-rutan".

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons