Annons

Popcornet lämnade "Masked singer"

Det blev Popcornet som fick lämna kvällens "Masked singer" i TV4.
Bakom popcornmaskinen och den vippiga kjolen dolde sig en känd influerare.
Nöje • Publicerad 5 maj 2023
Popcornet/Elsa Billgren fick lämna "Masked singer". Pressbild.Foto: Pillan Thelaus/TV4

Popcornet inledde med att sjunga Marilyn Monroes "I wanna be loved by you", ett nummer som fick panelen att gissa att det kunde vara till exempel Petra Mede, Keyyo eller Anne Wilson som dolde sig bakom masken.

Men efter ett sångbattle mot Vikingen blev det till slut Popcornet som, efter att ha sjungit Spice Girls-hitten "Wannabe", fick ta av sig masken. Det visade sig vara influeraren och programledaren Elsa Billgren, som alltså fick lämna programmet.

Annons

– Det har varit så mycket roligare än jag någonsin hade kunnat föreställa mig. Det är verkligen ett helt otroligt program, sade hon och avslöjade att hon redan har bett att få komma tillbaka nästa säsong för att jobba med kostymerna.

Av jurymedlemmarna, som i kväll fick sällskap av gästgissaren Josephine Bornebusch, var det bara Pernilla Wahlgren som gissade rätt.

Kvar i tävlingen är Kungen, Vikingen, Maneten, T-Rex och Forskaren, Karamellen och Magiska Boken.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons