Annons

Ricky Martin stämmer sin brorson

Nöje • Publicerad 8 september 2022
Ricky Martin stämmer sin brorson. Arkivbild.
Ricky Martin stämmer sin brorson. Arkivbild.Foto: Evan Agostini

Ricky Martin stämmer sin brorson på motsvarande över 320 miljoner kronor, efter att denne länge anklagade artisten för sexuellt utnyttjande, skriver Rolling Stone. Brorsonen hävdade att det inträffade efter en påstådd sexuell relation med Martin.

Men artistens yngre släkting drog senare tillbaka anklagelserna under ed. Ricky Martin har hela tiden förnekat dem och beskrivit dem som "vidriga". Nu hävdar han att brorsonen har fortsatt att trakassera honom, och att han både har hotat och utpressat stjärnan för att få ekonomisk kompensation. Om brorsonen inte får några pengar kommer han enligt stämningsansökan "att fortsätta med sin kampanj för att ta död på Martins rykte och integritet, genom falska och illvilliga anklagelser".

Ricky Martin hävdar att han har förlorat mångmiljonkontrakt på grund av brorsonens anklagelser. Han ansöker nu om att brorsonen ska förbjudas att kontakta honom och hans familj.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons