Rollistan klar för Håkan Hellström-musikal

Sofia Pekkari, Nina Zanjani och Michalis Koutsogiannakis. Det är några av skådespelarna som medverkar i musikalen "Kärlek skonar ingen", som bygger på Håkan Hellströms musik.
Nöje • Publicerad 9 februari 2021
Sofia Pekkari ska spela Fernando. Arkivbild.
Sofia Pekkari ska spela Fernando. Arkivbild.Foto: Jessica Gow/TT

Nu står det klart vilka som ska gestalta Fernando, Eva, Tommy och de andra figurerna i författaren Mirja Unge och regissören Victoria Brattströms musikaluppsättning.

På rollistan finns bland andra Sofia Pekkari som Fernando, Nina Zanjani som Eva och Michalis Koutsogiannakis, som ska spela pensionerad hamnarbetare.

I övriga roller ses Kristina Issa, Lars Väringer, Vilhelm Blomgren, Vera Veljovic, Anna-Maria Hallgarn, Timo Nieminen, Lisette T Pagler, David Lundqvist, Tobias Ahlsell och Anders Wängdahl.

"Att hitta skådespelare, sångare och musiker till livebandet på scenen har både varit tufft och alldeles underbart. De har en otrolig bredd och begåvning och kommer in från olika håll med olika erfarenheter", säger Victoria Brattström i ett pressmeddelande.

"Kärlek skonar ingen" har planerad premiär på Göteborgsoperan i september.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.