Annons

Schlagerstjärnor underhöll på digitala Pride

Musik • Publicerad 31 juli 2020
Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson och Lina Hedlund ledde schlagerkvällen.
Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson och Lina Hedlund ledde schlagerkvällen.Foto: Stina Stjernkvist/TT
Mariette var en av artisterna som uppträdde.
Mariette var en av artisterna som uppträdde.Foto: Stina Stjernkvist/TT
Alcazar-stjärnan Lina Hedlund var i våras programledare för Melodifestivalen – nu ledde hon Prides digitala schlagerkväll.
Alcazar-stjärnan Lina Hedlund var i våras programledare för Melodifestivalen – nu ledde hon Prides digitala schlagerkväll.Foto: Stina Stjernkvist/TT

Stockholm Pride sker i år i digital form på grund av coronapandemin. På fredagen var det dags för den traditionsenliga schlagerkvällen som sändes live på internet från ett hotell i Solna.

Partyt leddes av Alcazar-stjärnan Lina Hedlund, som tidigare i år var programledare för Melodifestivalen, och Lars-Åke "Babsan" Wilhelmsson.

Annons

På scenen stod bland andra Linda Bengtzing, Mariette och Magnus Carlsson.

Under lördagen arrangeras den digitala Prideparaden – i form av en två timmar lång livesändning, full av hälsningar, tal, underhållning och historiska tillbakablickar.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons