Annons

Skaparna till ”Love is blind” satsar på nytt

Tv • Publicerad 4 mars 2022
Netfilx huvudkontor i Kalifornien. Arkivbild.
Netfilx huvudkontor i Kalifornien. Arkivbild.Foto: Paul Sakuma/AP/TT

”Love is blind” har blivit en riktig tittarsuccé på Netflix och nu meddelar strömningstjänsten att skaparna bakom realityserien, amerikanska tv-produktionsföretaget Kinetic Content och Chris Coelen, är aktuella med en ny serie på samma tema som snart får premiär, skriver E! Online.

Serien heter ”The ultimatum: marry or move on” och följer sex par som står i giftastankar men där ena partnern inte är helt säker. Under de åtta veckorna ställs de inför ultimatumet att antingen gifta sig eller gå vidare, men som en extra tvist måste paren också välja en potentiell ny partner bland de andra deltagarna, för att på så sätt få en glimt av en ny, möjlig framtid.

Annons

Säsongen, som enligt uppgifter har premiär på Netflix i början av april, består av 10 avsnitt och leds av värdparet Vanessa och Nick Lachey.

Föregångaren, dejtingsåpan "Love is blind" kör igång sin andra säsong på Netflix den 11 februari. Den första säsongen blev ett av de mest sedda programmen på Netflix vid premiären 2020.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons