Annons

Skäringer debuterar med singel av Molly Sandén

Musik • Publicerad 4 augusti 2021
Mia Skäringer Lázár släpper sitt deutalbum "Maria" i oktober. Den 6 augusti kommer den första singeln "Aldrig nu", skriven av Molly Sandén. Pressbild.
Mia Skäringer Lázár släpper sitt deutalbum "Maria" i oktober. Den 6 augusti kommer den första singeln "Aldrig nu", skriven av Molly Sandén. Pressbild.Foto: Ellika Henrikson

Nu är det klart att Mia Skäringer Lázárs debutsingel släpps den 6 augusti. "Aldrig nu" är skriven av högaktuella Molly Sandén.

"Jag tycker så mycket om hennes ärliga råa och lite sorgligt poppiga uttryck. För mig frågar låten: Vad är det vi hela tiden jagar efter i våra liv. Och varför. Varför är vi så oförmögna att se det enda vi egentligen har: 'nuet'", säger Mia Skäringer i ett pressmeddelande.

Annons

Precis som de andra låtarna på debutalbumet "Maria" som släpps i november har låttexten baserats på texter ur hennes bok "Maria – en kvinnlig komikers dagbok", med teman som kärlek, psykisk ohälsa, självhat och missbruk.

Vissa texter har tonsatts som de är medan andra mer har fungerat som inspiration. Även bland andra Annika Norlin, Nina Persson, Ane Brun och Moto Boy är en del av projektet, men det är Mia Skäringer Lázár som framför låtarna.

Rättad: I en tidigare version uppgavs fel månad för albumsläppet.

TT
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons