GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Soccer Mommy med ny inramning

Skivrecension • Publicerad 22 juni 2022 • Uppdaterad 30 juni 2022
Detta är en recension i Smålandsposten. En recension är en kritikers bedömning av ett konstnärligt verk.
Indierock

Soccer Mommy

Album: Sometimes, forever

Skivbolag: Virgin/Universal

Tredje albumet från Sophie Allison har om inte en ny riktning så i alla fall en ny inramning. Hon har jobbat ihop med den experimentellt inriktade producenten Daniel Lopatin, och framför allt har de lekt med synthar och sound. Tydligast i bubbliga ”With U” och industriella ”Unholy affliction”. Sinnet för melodier är intakt och i ”newdemo” hittar hon sin inre Beatle för att sedan skruva till det. Det bjuds gitarrdriven indierock, spöklig gotik och i ”Feel it all” sjunger hon om sin truck – hon bor i countrystaden Nashville – i en bilåkardänga Sheryl Crow skulle varit stolt över.

Ångesten och depressionerna som är en del av hennes liv sipprar in i mörka ”Darkness forever” och ”Still”, men albumtiteln syftar på att känslor sällan är eviga.

Bella StenbergSkicka e-post
Välkommen att kommentera

Välkommen att kommentera! Tänk på att hålla dig till ämnet och diskutera i god ton. Visa respekt för andra skribenter och berörda personer i artikeln. Smålandsposten och Ifrågasätt förbehåller oss rätten att ta bort kommentarer vi bedömer som olämpliga.