Appen som förbättrar din nyhetsbevakning
Nyhetsappen ger dig ett skräddarsytt och uppdaterat nyhetsflöde utifrån dina intressen, men också en bred sammanfattning från dagens viktigaste händelser. Nyhetsappen ingår i våra prenumerationspaket Digital Bas och uppåt.
Var hittar ja‍‍‍g nyhetsappen?‍‍‍
Om du har en Android-telefon laddar du ner appen från Google Play. iPhone-användare hittar den i App Store. Appen är gratis att ladda ner. Du behöver dock vara inloggad på ditt digitala konto för att komma åt innehållet i appen.‍‍‍
Hur loggar jag in?
Du loggar in med det digitala konto som ingår i din prenumeration, och som du redan idag använder för att läsa allt innehåll på nyhetssajten eller i E-tidningen. Om du ännu inte har aktiverat ditt digitala konto gör du det här. Du kan tyvärr inte aktivera ditt digitala konto i appen. Om du har glömt ditt lösenord klickar du på ‘Glömt lösenord?’ i anslutning till inloggningsrutan. Du loggar in endast en gång. Därefter är du inloggad tills du själv väljer att logga ut. Om du byter telefon behöver du dock logga in på nytt. Inloggningen funkar med andra ord precis som den gör i t ex Facebooks app.
Så här fungerar appen
Appen består av två delar - Toppnyheter och Mina val. Du kan växla mellan de båda vyerna via menyraden i botten.
Toppnyheter
Toppnyheter är det nyhetsflöde i appen som är mest likt det du är van vid från nyhetssajten. Det innehåll du ser här är det senaste som har hänt och det som redaktionen anser vara viktigast just nu.
Mina val
Det är här du skräddarsyr dina nyheter. Under Mina val väljer du själv vilket innehåll du vill se i ditt nyhetsflöde. Du kan göra val utifrån geografi och intressen och väljer också om du vill ha push-notiser så fort det publiceras nyheter i något av de ämnen du valt.
MinSMP