Bråk vid Gula skolan

Bråk inträffade vid tvåtiden under onsdagseftermiddagen vid Gula skolan i Lessebo. Tre polisbilar fanns snabbt på plats.
Lessebo • Publicerad 9 februari 2011
Polisen kom till Gula skolan i Lessebo.
Polisen kom till Gula skolan i Lessebo.Foto: Sif Erlandsson

Två personer blev misshandlade men utan att få större skador. Bråket började med att ett tjugotal personer anföll en mindre grupp personer. Mer eller mindre av en slump var det just de här två yngre männen som blev anfallna och fick mindre blessyrer. Inga vapen fanns med i bilden.

När larmet kom ryckte polisen ut direkt från Växjö, med två målade polisbilar och en civil polisbil. De fyra poliserna på plats omhändertog inte några personer men förhör hölls både med inblandade och med vittnen. Många personer var samlade framför Gula skolan, det vill säga utanför Konsum mitt i Lessebo. Flera av dem som deltog i bråket är elever på skolan.

Sif Erlandsson
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.