Annons
Nyheter

Fem låtar för dig som är dumpad

Nyheter • Publicerad 10 mars 2006
Foto: 

1.The Beatles - Yesterday: Det är morgonen efter, du sitter där uppkrupen i fönstret med händerna runt kaffekoppen. Du förtränger otröstligt gårdagen och med hjälp av denna melankoliska melodi kommer de första tårarna.

2.Chris Knight - It aint easy being me: Efter förtvivlan kommer skuldkänslor och du inser att boven i dramat är du. Halvvägs in på ett sidospår av uppgiven energi över din hjälplöshet förmedlar Knight en passande vision om en stad för dig, Sorryville.

Annons

3.Nirvana - Come as you are:

När du väl slagit emot botten är det på tiden att byta driftmotor till hjärnan. Cobain läxar upp och visar dig hur du beter dig vuxet. Om det funnits kärlek så finns det känslor kvar, och vänskap är för dyrbart för att försummas.

4.Ben Harper - Another lonely day:

Här får du ditt återfall, Harpers stillsamma, akustiska slinga förstärker känslan av övergivenhet. Den berättar om ensamheten som mörklägger dagarnas ljus och bidrar till ett liv i vånda.

5.Metallica - Seek and destroy:

Nu släpper du dina tankar på vuxen behärskning. Hårdrockskvintetten bistår gärna med aggression. Det är helt enkelt så att what comes around goes around so let's seek and destroy.

Matilda Jäghagen

matilda.jaghagen@smp.se

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons