Annons
Nyheter

Får du julklapp eller julbord?

Julklapp eller julbord? Julklapp och julbord? Varken julklapp eller julbord? Och det där med friskvårdsbidrag, hur var det nu med det?
Nyheter • Publicerad 6 december 2013

Vilka förmåner finns på din arbetsplats? Får personalen någon extra uppskattning kring jul?

Att det skiljer sig åt, rejält, visar den kartläggning vår Inblicksredaktion gjort och som vi publicerar i dag. Mest anmärkningsvärt att det skiljer sig så radikalt mellan Växjö kommuns olika förvaltningar och bolag. Är det verkligen rimligt. Ja, läs vad bland andra Mona Nilsson, ordförande för Kommunal sektion för skola och service i Växjö, kommunens personalchef Michael Färdigh och Christer Carlsson, nytillträdd vd för Vöfab, säger.

Annons

Självklart redovisar vi även Smålandspostens förmåner i den stora grafik som är en bärande del av granskningen.

December är en traditionsrik månad, även för oss på tidningen. Just nu jobbar vi för fullt med att sammanställa alla årskrönikor och årsbästalistor på olika områden. Vad bör vi egentligen minnas från det år som snart tar slut? Vilka böcker var bäst, vilka låtar har fastnat och vilka händelser kommer att prägla bilden av 2013? Vårt urval börjar ta form och undan för undan tills nyårsklockorna ringer kommer vi att presentera det för er. Håll utkik.

Ett av dessa viktiga måsten är det stora speltest vi varje år publicerar i vår Lördagsbilaga. Och i morgon är det dags igen. 25 nya sällskapsspel för stora och små har testats och betygsatts av en stor och spelintresserad panel. Ett lika roligt uppdrag varje gång. Dessutom korar vi i Lördagsbilagan i morgon årets bästa julöl. Vis av erfarenhet från tidigare år kan det löna sig att vara uppe tidigt. Vinnarna brukar ha en rykande åtgång i butikerna. Se det som ett tips i alla välmening!

Sedan kan jag hälsa från Tomten som tittade in på redaktionen häromdagen. Han tackar så hemskt mycket för alla teckningar, men vill gärna ha ännu fler!

God fredag och god helg!

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons