Annons
Nyheter

Hur ser man på Alvesta?

Det är intressant att följa det så kallade dramat om och kring Alvesta. Jag flyttade in 1990 från Kristianstad och kunde redan förs­ta veckan konstatera att jag hamnat i fullständig politisk kaos.
Nyheter • Publicerad 4 februari 2014
Tommy Mases.
Tommy Mases.Foto: Lina Alriksson

Det är intressant att följa det så kallade dramat om och kring Alvesta. Jag flyttade in 1990 från Kristianstad och kunde redan förs­ta veckan konstatera att jag hamnat i fullständig politisk kaos. Efter en tid förstod jag att allt handlade om att företrädare för Alvesta-Alternativet regerade genom att skrämma opponenterna genom halvsanningar med mera. Att ha annan uppfattning än dåvarande trojka i A-A var jobbigt för många.

För andra som för mig var det en utmaning. Tack för introduktionen till Grimslöv. Nu verkar det som om Lars-Olof Franzén likt strutsen stoppar huvudet i sanden och tror att allt blåser över när det gäller relationen till Växjö. Alvesta lever av och med Växjö vilket trångsynta inte inser eller vill förstå.

Annons

Alvestas politiker måste inse att vår framtid bygger på Växjös tillväxt ty egen kan vi aldrig överleva av.

Själv har jag minnen av när politiker i Alvesta kunde träffas över köksbord om budgeten, om än utan två partier, nämligen A-A och V.

Undrar om invånarna i Alvesta tycker­ att nuvarande ordning är bra. Ett är säkert valet kommer att visa vad man tycker. Jag har min uppfattning, har du?

Tommy Mases (S)

Grimslöv

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons