Annons
Nyheter

Med bra resultat orkar man gå vidare

Kommentar till Självkritiken lyser med sin frånvaro av P-O Carlström den 3 februari.
Nyheter • Publicerad 6 februari 2014

Ja, käre tid! Att tre glada meningar kan skapa en halv sidas ilska.

Det är personal som har arbetat målmedvetet och effektivt efter politiska direktiv, vilket har gjort att det ekonomiska resultatet för 2013 blev så bra. Landstinget Kronoberg är bäst i landet på cancervård. Det är väl ändå något att glädjas åt! Läkarfacket gläds med oss politiker över framgångarna. Så även andra i personalorganisationen.

Annons

Det tar tid att förbättra och att få allt att fungera på bästa sätt. Jag skrev tidigare en insändare om att jag gärna vill se ett Barnens Hus inom Landstinget Kronoberg. Det finns många fler saker att arbeta vidare med som patientsäkerhet, suicidprevention, vuxenpsyk till CLV för att nämna några.

Att få bra resultat i mätningar gör att man orkar gå vidare. Om allt alltid var nattsvart och man bara letar fel skulle det kännas mycket mera motigt att fortsätta arbeta och försöka göra ett bra arbete.

Beröm behövs och jag vill därför passa på att tacka all personal för allt fantastiskt arbete som görs inom Landstinget Kronoberg!

Margareta Schlee (M), ledamot i landstingsfullmäktige Kronoberg

Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons