Annons
Nyheter

Klassisk läktare rivs

Nyheter • Publicerad 15 mars 2011
Bildbeskrivning: K-spaning
Bildbeskrivning: K-spaningFoto: Urban Nilsson

Onsdagen den 16 mars kommer att bli en historisk dag i Växjöfotbollen. Med start på morgonen påbörjas rivningen av den gamla träläktaren på Gamla Värendsvallen. Växjö Norra kommer den kommande säsongen spela sina matcher på Norremarks naturgräs eller på konstgräs vid Värendsvallen under våren. Till hösten hoppas klubben kunna spela på Åbo.

***

Annons

Labinot Kelmendi från division 3-laget Lyckeby, motståndare till bland annat Moheda och Växjö BK, får inte fortsätta i Blekingelaget. Beslutet att gå skilda vägar är ömsesidigt.

– Det har varit lite deciplin och så och dålig träningsnärvaro, säger klubbens ordförande Thomas Nilsson till BLT.

Den tidigare Brommapojken Kelmendi har sin förklaring om varför han missat träningarna.

– Jag har varit skadad i ryggen, men nu är jag frisk.

Labinot Kelmendi får nu söka sitt till en ny klubb, men han får inte gå till ett annat lag i division 3 sydöstra.

***

En träningsmatch från helgen som lokalfotbollsbloggen ännu inte sagt något om är Emmaboda-Alstermo. Lagen möts i hissen till division 3 och det nya division 3-laget, Alstermo, vann med 3-0.

***

FC Växjö och Nybro spelade 0-0 i måndagskvällens träningsmatch. Pontus Gitselov , son till Alexander som flyttat från Växjö till Nybro, saknades. Han skadade sig på träning i slutet av förra veckan och befaras ha brutit handleden.

***

Mer träningsfotboll. I kväll klockan 20.00 spelar Alvesta mot IFK Osby i Killeberg, strax söder om Älmhult.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons