Nyheter

Queens PR värvar Ljungbymålvakt

Nyheter • Publicerad 9 februari 2011

Eneryda vann division 5 förra säsongen och är tillbaka i division 4. Trots det har truppen tunnats ut.

– Inte som man önskat sig som nykomling i fyran, säger tränaren Mikael Johansson till Smålänningen.

Som lokalfotbollsbloggen tidigare nämnt ska Patrik Sjöblom vakta målet i Älmhult. Övriga som försvinner är Jimmy Möller , Ling, Robin Peltola , Göteryd och Erik von Horn som flyttat till Stockholm. Eneryda börjar träningsmatch på fredag mot Hinneryd. Innan säsongsstarten ska de också på träningsläger i Cypern.

***

Tidigare Ljungbymålvakten Sanna Åhlander gör karriär på klassisk fotbollsmark. Enligt Smålänningen är hon klar för Queens Park Rangers. Laget spelar i den näst högsta divisionen, Premier League South. Sanna Åhlander spelade med Ljungby 2008 och 2009.

***

Lessebos damer får en ny tränare till den kommande säsongen. Han heter Henrik Karlsson och kommer närmast från rollen som målvaktstränare i Älmeboda/Linneryd. Som spelare har han bland annat vaktat målet i Lessebo.

***

En ny cuphelg stundar. I Älmhult spelas elit- och damklassen i Sjöfors cup. I Växjö avgörs JomaliveÅrydcup med semifinaler och final.

***

Ljungbys damer har tagit ut en trupp med nio spelare till turneringen i Älmhult. I laget spelas Catarina Madsén , Anna Sandell , Lina Karlsson , Anna Vorszak , Christina Albertsen , Cecilia Reck , Amanda Karlsson , Johanna Runesson och Lalaine Johansson . Laget kommer att spela i division 2 södra Götaland den kommande säsongen.

Daniel Rydström
Så här jobbar Smålandsposten med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.